AERMEC

Category: Partneri Published: Friday, 27 May 2016

Aermec je po mnogim parametrima najveći italijanski proizvođač rashladnih uređaja. Osnovao ga je Đordano Rijelo 1961. godine. Osnovu proizvodnje čini široka gama rashladnih agregata i toplotnih pumpi, ventilator konvektora, klima komora, rekuperatora, kondenzatora i drugih rashladnih uređaja.

Prednosti koje nudi Aermec:

  • Široka gama proizvoda po pitanju kapaciteta i vrste uređaja.
  • Brza i efikasna tehnička podrška, sa detaljnim katalozima i programom za izbor opreme.
  • Kvalitetna proizvodnja – rashladni agregati se proizvode u tri linije, u zavisnosti od veličine, a ventilator konvektori se proizvode u robotizovanoj liniji (elektro deo se ispituje za svaki uređaj, svaki razmenjivač se testira na 8 bar, a na svakom pedesetom ventilator konvektoru se meri buka, za slučaj da dođe do neke anomalije u proizvodnji)
  • Testiranje rashladnih agregata i toplotnih pumpi se obavlja u 16 prostorija za testiranje. U najvećoj ispitnoj laboratoriji se mogu napraviti uslovi rada u opsegu od -30 do +60ºC, za opterećenja do 2 MW. Laboratorija je sertifikovana u Euroventu i AHRI (Severna Amerika).
  • Sigurni i definisani rokovi isporuke - npr. ako je rok za isporuku ventilator konvektora dve nedelje, za sve porudžbine u toku jedne nedelje roba će biti proizvedena do kraja naredne dve nedelje, transportovana tokom vikenda, stići na carinu u ponedeljak i biti ocarinjena u utorak. Fabrika se nalazi u severnoj Italiji, oko 850 km od Beograda, a šleperski prevoz se kompletno vrši auto putem.
  • Veliki broj referenci za sve vrste objekata u celom svetu, kao i u Srbiji.
  • Obezbeđena servisna podrška sa obučenim serviserima za puštanje u rad, održavanje i servisiranje.

http://global.aermec.com/en/